Tábor utca Rebels meccs...

2019.01.13

Ahogy Vass Ricsi BARÁTOM is írta: Tábor utca Rebels meccs...

De vissza az elejére. 2010 elején kaptam egy játék felkérést egy ismerősömtől, valami Madden NFL. Azt se tudtam eszik e vagy isszák. NHL ok LA King Toronto Maple Leafs blablabla... Nagyapám imádta, így mindig a Nemzeti Sportból olvastam fel neki az eredményeket. De vissza az NFL-hez szóval semmit nem tudtam róla. Majd bekerültem egy csoportba. S itt kezdődött az egész. Rám írt egy csoporttag, kb 3 ember volt akkor benne. Horváth Csaba, én s ki tudja már ki volt a 3. Nem is NFL volt a téma hanem gurulós foci ( Emlékszel Csabi?).

Na de mindegy már, ez történelem.

Akkor "készülődtünk" a XLIV SB-re valami Szentek játszották a Kolccal. Dolgoztam a döntő éjjelén s volt egy csoporttag aki minden eseménynél írt nekem SMS-t (sejtem, hogy ki volt az de nem vagyok benne biztos) Akkor még nem volt Viber, vagy messenger. Szóval elkezdődött! S miért a Raiders? Adta magát: LA Kings NHL... akkor nézzük van e ott csapat. Csak volt de sebaj legyen a Raiders. A játék ment egyre több fiktív ismerős, plusz FB account kinek 2-3-4 is volt. Fejlődött a játék már bajnokságot is rendeztünk. Közben Ricsivel jártunk Rebels meccsekre,

Az említett Champs Steelers-Patriots meccs volt az első amit végig ültem illetve néztem. Első közös SB megtekintése Sopronba szervezték Csabiék (Blonkosz-Szíhóksz). Kb 20 ember mondta, hogy jön.... Egyedül mentem le meghódítani Sopronfalvát. Ott találkoztam végre a csoport megalapítójával először (a lófaszt) egyszer járt fent az asszonnyal és össze ültünk egy kávéra. De Lacival és Bazsival na meg "Szép napot"-tal meg volt az első találkozás.

És innentől kezdve nem volt megállás. Első közös HFL döntő megtekintése BVSC pálya, Budapest Wolves-Bratislava Monarch. Majd rá egy évre a BKV pályán Wolves-Hurricanes döntő. Kockával is meg volt az első találkozás egy sör mellett. S általa lett meg az első Raiders mezem is.

A játéknak vége lett mint egy nagy románcnak (semmi nem tart örökké) befuccsolt a Madden a FB-n csúnya rést találtunk a pajzson, ment a csalás orrba szájba. Akkor most mi legyen. S ahogy már leírták előttem páran elkezdtünk találkozókat szervezni.... Champs szezonnyitó talán ott volt először az, hogy legalább húsz tag megjelent. Dallas Étterem Pecc-Szíhóksz. Sopron Pecc-Falkonsz. Spaletta (Isten király szervezés volt Andrisom) És most itt tartunk, hogy már honlap is van, valamint bejegyzett szurkolói egyesület vagyunk.

#RaidersNation 

Farkas Tamás