WEEK 1.

2020. Szeptember 13.
19:00 | Sector Bistro

Kedves NHF Klán, Mélyen Tisztelt Elmebetegek!

Hihetetlen, de ezt az offseasont is sikerült kibírni és még Tom Brady (ejtsd: #nopecc) hosszabbításának is közösen "örülhetünk".

Idei szezonunk első hivatalos találkozójára invitáljuk a nagyérdeműt, amelyet úgy gondoltunk az Admin társainkkal, hogy egy egész napos közösen sportolós, meccsnézős, bulizós nappal töltenénk. Idén formabontóan először nemcsak az NFL meccseket néznénk, hanem a kecskeméti kiváló színvonalú - és itt nem Kocka zoknijaira, valamint gazella lépteire gondolunk - focizást ismételnénk meg. A helyszín ennek megfelelően a csoporthoz illően MB1-es színvonalú, mégpedig a SZENTÉLY, azaz a SZUSZA FERENC STADION lenne, ahol 2019. szeptember 08. vasárnap 15 óra és 17 óra között térítésmentesen várnak Minket. Fontos információ, hogy az öltözőket használhatjuk, tusolási lehetőség lesz (akár játszik valaki, akár a Fecó haját szeretné csak belőni). AMIT KIEMELTEN SZERETNÉNK HANGSÚLYOZNI (ÉS NEM VICC!!) MINDENNEMŰ ZÖLD-FEHÉR ÉS EZEN KÉT SZÍN KOMBINÁCIÓJA TILTOTT a foci és focit követő ruházatban. Erre a helyet biztosító személyek kiemelten megkértek minket!

A meccsek közben a sör fogyasztása természetesen ajánlott, jäger viszont csak gólszerzés (és nem öngól) estén engedélyezett.

Az este további részében Lukács Krisztián és Réti Zsolt tagunknak hála a Szentély VIP részlegének vendégszeretetét élvezhetjük, ahol kaja, pia, anti dallas klub lesz. A kaja menü az alábbiakból fog állni:

  • Mini baguette szendvicsek (sonkás, szalámis, tojás salátás)
  • Házi szilvás hasé
  • Mini töltött káposzta
  • Sertéspörkölt nokedlivel
  • Savanyúság, tejföl, kenyér

Pia esetében a csomagban benne van az a Lipton ice tea, a Pepsi cola, a Pepsi Max, a Schweppes narancs, Szentkirályi ásványvíz, valamint Soproni 0,5 dobozos sörital. Szeretnék kérni minden résztvevő személyt, hogy írja le milyen tömény-nem tömény alkoholt, alkoholmentes (pfej!) italt szeretne inni, ami az előzőek között nem szerepel, mivel azt előzetesen összeírva meg fogjuk rendelni.

Meccsnézés tekintetében az egymás utáni három meccs van tervbe véve, így minden idősávra tudunk maradni aki bírja szuflával. Kérek mindenkit, hogy az eseményre jelezzetek, hogy tudtok jönni vagy nem. Külön kérném TROLLMENTES kommentben jelezni, aki focizni szeretne és azt is, aki valamilyen pia rendelési igénnyel bír.

A menetrend tehát pontosan:
14:30 Gyülekező
15:00-18:00 Foci
18:00-19:00 Közös tusolás és ismerkedés
19:00-06:00 Game On

további hivatalos találkozóink:

LEGYÉL TE IS "ELMEBETEG!